Hogyan készítsünk amulettet pénzért és sok szerencsét a saját kezével otthon

Mindenki arról álmodozik, hogy gazdag lehet. Különböző módok vannak arra, hogyan készítsen amulettet pénzért saját kezével otthon.amulettek pénzért és szerencséértAz ókortól kezdve az emberek mindenféle talizmánt alkalmaztak, amely védett a bajtól, megoldotta az egészségügyi problémákat és a pénzhiányt. Vásárolhat egy amulettet, de azt valaki más keze készíti, és a mester beleteszi a lelkét és vágyait, amelyek eltérhetnek a vevő vágyaitól. Ésszerűbb saját kezűleg készíteni egy amulettet, amely vonzza a pénzt.

Alakzat és anyag pénzért amulett

Ahhoz, hogy saját kezűleg készítsen egy amulettet, be kell tartania néhány szabályt.

Amulett alakja:

  • négyzet, a helyes döntések meghozatalában való határozottságot és állandóságot jelenti;
  • a
  • kerek forma a harmóniát jelzi;
  • ovális, mindig az amulett tulajdonosának határozottságáról beszél;
  • háromszög vagy piramis alakú - bizonyíték arra, hogy az amulett tulajdonosa képes bármilyen problémára megoldást találni.
háromszög alakú amulett

Az amulett alapjául bármilyen anyag választható, de csak természetes. Ez lehet fa, szövet, fém vagy agyag. De a fát tartják a legerősebb anyagnak, amely védhet bármi ellen, vagy éppen ellenkezőleg, vonzza a pénzt vagy a szerencsét.

Hogyan töltsünk fel egy amulettet pénzzel

Bármely mágus megerősíti, hogy a töltés nélküli talizmán csak csecsebecsék. Ezért az amulett elkészítése után feltétlenül „újra kell éleszteni”.

Az amulett töltése
  • Tisztítás. Szüksége lesz egy dobozra, amelybe az amulett és a só kerül, és amelynek könnyedén el kell fednie a szimbolikus elemet. A dobozt három napra a fagyasztóba tesszük, majd a talizmánt kivesszük és folyó vízzel mossuk.
  • Töltse fel az amulettet. Most szárazra törli, az egyik tenyerére teszi, a másikkal letakarja. Elkezdheti a "revitalizációt" - ismételje meg vágyát, gondoljon rá minden alkalommal, beszéljen és gyorsabban gondolkodjon.

Addig kell varázsolnod, amíg nem érzed magad elé a vágy. Egyetlen ember még nem mulasztotta el ezt a pillanatot, úgy tűnik, hogy az amulett ellenáll - ez bizonyítja, hogy használatra kész. Most beteheti a táskájába, vagyis az amulettnek állandóan veled kell lennie, de félreeső helyen.

Amulettek változatai a pénz vonzására

A talizmánok használatának legfőbb feltétele, hogy soha ne veszítsen, különben visszaüthet.

Az amulett lehet kulcstartó, ékszerek a telefonhoz, vagy hordozható pénztárcában, sőt otthon is, biztonságos helyen. A mágikus elem azonban jobban működik, ha a nyakán viselik, de nem egy kereszttel együtt.

  • Fa-amulett. Bármilyen fát használhat, ami a legfontosabb, erős talppal. A munkadarabból bármit kivághat, egy állat vagy egy személy figuráját, egy geometriai ábrát csak éles sarkok nélkül. Most egy rúnajelet kell alkalmazni az alakra, amely felelős a gazdagságért, és pénzt és szerencsét hoz.fából készült amulett

    Akkor a kapott talizmánt fel kell tölteni a vágyaddal. És az utolsó szakasz - az alakot 3-szor kell becsomagolni cérnával, ezáltal megerősítve a mágikus erőt. Az amulettnek mindig veled kell lennie.

  • Dió.DióAz anyát gondosan feltörik és megtisztítják a tartalmától; az amuletthez csak a héjra van szükség. Most írjon egy kis darab papírra kívánságát, hajtsa be a cetlit, és tekerje be vastag cérnával. dió amulett

    Ügyeljen arra, hogy a csomó helyére ragasszon egy gyöngyöt. Rejtje el a papírt egy anyahéjban, és ragassza össze a két felét. Ezt az amulettet táskába lehet tenni, és mindig magával viheti, csak hogy senki ne tudjon róla.

  • Édes számla.Édes számlaAnnak érdekében, hogy a pénz ragacsos legyen, használhat egy rendes számlát a pénztárcájából. A bankjegyet mézzel kell kikenni, hagyni kell száradni a napon, vagy hajszárítót használni. A mézszámlát a pénztárca titkos zsebébe helyezzük. A vélemények szerint a pénz csak akkor ragad, ha van ilyen amulett a pénztárcában.

    Annak érdekében, hogy a pénz ragacsos legyen, használhatja a pénztárcájából származó szokásos számlát. A bankjegyet mézzel kell kikenni, hagyni kell száradni a napon, vagy hajszárítót használni. A mézszámlát a pénztárca titkos zsebében helyezik el. A vélemények szerint a pénz csak akkor ragad, ha van ilyen amulett a pénztárcában.

  • Zodiákus kő és érme. A pénz vonzására alkalmas amulett készülhet egy olyan kőből, amely a csillagjegyének megfelel. De önmagukban a kövek nem vonzanak pénzt, ezért meg kell erősíteni az amulettet egy érmével.kőből készült amulett

    Bármely érme használható, de először fel kell töltenie. Ehhez teliholdkor egy érmét teszünk egy csészealj vízbe. A lemezt úgy helyezik az ablakpárkányra, hogy a holdvisszaverődés az érmére essen. Meg kell kérni a Holdat, hogy töltse fel az érmét.

    Egy előkészített bársonyzacskóban egy követ és egy érmét helyeznek el. Ügyeljen arra, hogy hímezze a nevét a táskára, hozzáadhat rúnákat a hímzéshez. Használjon arany vagy sárga fonalat a hímzéshez.

    A táskát félreeső helyen kell tárolni, nem kell senkinek átadni és senkinek sem mutatni.
  • viasz. Varázslatos gyógymódhoz ki kell választania egy gyertyát a boltban. Nem számít, milyen méretű és színű lesz, a lényeg, hogy tetszik. amulettviasz

    Éjfélkor, lehetőleg a növekvő hold éjszakáján tegye a gyertyát egy edénybe, és gyújtsa meg. Égés közben meg kell suttognia a vágyait. A gyertya kiégése után az olvasztott viaszt nem szabad megérinteni.

    Amikor kihűl, a kapott figurát elrejtheti egy táskában vagy medálban, és mindig magával viheti. Semmilyen esetben és semmilyen körülmények között ne adjon viaszt senkinek, még egy másodpercre, sőt a legközelebbi embereknek sem.

Tippek varázsamulett készítéséhez

Mielőtt otthon saját kezűleg készítene egy amulettet pénzért, el kell hinnie abban, amit csinál, és mi lesz az eredménye, különben nem lesz hatása.

természetes anyagok amuletthez
  1. A kézműveskedéshez soha ne használjon szintetikus anyagokat.
  2. Ne mondd el senkinek, hogy elkészítetted az amulettet, ne mutasd meg senkinek és ne add el tárolásra.
  3. Időnként érintse meg az amulettet, emlékezzen rágalmaira és ismételje meg.
  4. Az amulett és a varázslat létrehozásának eljárása a legjobban a növekvő holdon hajtható végre, ő az, aki hozzájárul a mágikus ügyekhez.
  5. És ami a legfontosabb, mindig vedd el a rossz gondolatokat magad elől, minden gondolat anyagi - tehát gondolkodj pozitívan.

Annak ellenére, hogy van egy vélemény, miszerint a boldogság nem pénzben rejlik, a modern és kényelmes világ teljesen a pénzre épül. A lehetőségek és vágyak pedig nagyon ritkán esnek egybe. Természetesen megszokhatja a pénzhiányt, folyamatosan spórolhat és irigyelheti a gazdagabb ismerősöket, vagy tehet másként is.